Συλλογή: Η λιαστή ντομάτα & αποξηραμένα λαχανικά

Γεύσεις που γεννήθηκαν κάτω από τον ήλιο

Μελιτζάνες, πιπεριές και ντομάτες της ελληνικής υπαίθρου, αποξηραίνονται αργά, χωρίς πρόσθετα, για να κρατήσουν τη φυσική γεύση, το άρωμα και τη διατροφική αξία τους.

Χρησιμοποιήστε τα σε μαγειρευτά, σάλτσες, σαλάτες, ριζότο ή σαν gourmet σνακ, και προσθέστε μια εκλεπτυσμένη, μεσογειακή πινελιά σε κάθε σας δημιουργία.

Η λιαστή ντομάτα, είτε σκέτη είτε σε λάδι, αποτελεί τον απόλυτο εκπρόσωπο της ιδιότροπης ελληνικής γαστρονομίας.