Τρόποι Αποστολής & Πληρωμές

Αποστολές & Πληρωμές

Πού στέλνουμε;

Η αποστολή των προϊόντων μπορεί να γίνει σε όλο τον κόσμο.

Για αποστολές δεμάτων στο εξωτερικό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2522060430 ή στο idiotropa@gmail.com

Πόσο κοστίζει η αποστολή;

Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη και διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του και υπολογίζονται και εμφανίζονται στο καλάθι των αγορών.

Ελλάδα:

Προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€ σε όλη την Ελλάδα.

Μέθοδος παράδοσης:

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
Οι παραδόσεις των προϊόντων μας γίνονται μέσω των παρακάτω εταιρειών ταχυμεταφορών:
– Courier Center για παραδόσεις στην Ελλάδα.
– DHL για παραδόσεις στο εξωτερικό.
Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δε βρίσκεται σπίτι την ώρα της παράδοσης, η παράδοση προγραμματίζεται μέσω των αντίστοιχων ενδεδειγμένων διαδικασιών των ανωτέρω εταιρειών.
Παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα όπου υπάρχει και λειτουργεί το δίκτυο καταστημάτων της Courier Center αλλά και διεθνώς, όπου υπάρχει και λειτουργεί το δίκτυο καταστημάτων της DHL (για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ).
Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο αποστολής και τη γεωγραφική κάλυψη, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας, στο τηλέφωνο +302522060430 ή στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: idiotropa@gmail.com. 

Πότε θα λάβω την παραγγελία μου;

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας από εμάς είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής για την Courier Center είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.  
Από τους παραπάνω όρους εξαιρούνται οι επίσημες αργίες, οι ακραίες καιρικές συνθήκες, η πανδημία, οι απεργίες, καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρείας κ.λπ. Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο μια εκτίμηση και η idiotropa  δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες όπως αναφέρονται παραπάνω.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Αν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά το προϊόν δεν έχει αποσταλεί, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία, καλώντας το 2522060430 και ένας από τους συνεργάτες μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Μέθοδοι Πληρωμής

Πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα: Η χρήση πιστωτικής ή τραπεζικής κάρτας για αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πλέον ο πιο συνηθισμένος τρόπος. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της φόρμας παραγγελίας μας είναι απολύτως ασφαλείς. Δεχόμαστε: Visa,  Mastercard, Mastercard Electron, Prepaid Cards, Maestro Cards, American Express, Apple Pay. 

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Iban Τραπεζικών λογαριασμών:

EYROBANK: GR7702602500000090200813594                                     Δικαιούχος : Χατζή Φωτεινή

EΘΝΙΚΗ:  GR9701104570000045700352540                                             Δικαιούχος : Χατζή Φωτεινή

Viva wallet: GR7070100000000519463308178                                        Δικαιούχος : Χατζή Φωτεινή

Για την άμεση αποστολή της παραγγελίας σας στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης στο idiotropa@gmail.com

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την αποστολή και τις πληρωμές παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη διεύθυνση: idiotropa@gmail.com ή στο τηλέφωνο +302522060430