Σάλτσες

Οι σάλτσες μας παράγονται από πολύ ώριμες ντομάτες με παραδοσιακό τρόπο. Είναι μια πολύ υγιεινή επιλογή καθώς έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά ότι το λυκοπένιο, μια από τις πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες της ντομάτας, βρίσκεται σε πολύ υψηλότερη συγκέντρωση, όταν η ντομάτα είναι μαγειρεμένη. Δεν περιέχουν συντηρητικά.

Τρόπος χρήσης

Οι σάλτσες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα φαγητά αλλά και στην πίτσα. Η καυτερή σάλτσα, επειδή περιέχει μπαχαρικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως είναι χωρίς βράσιμο ή κάποια άλλη κατεργασία. Η σπιτική σάλτσα χρειάζεται λίγο βράσιμο διότι αποτελείται μόνο από 100% φυσικό χυμό ντομάτας και περιέχει μόνο λίγο αλάτι. Η σπιτική σάλτσα είναι επίσης κατάλληλη για να εμπλουτίσει οποιοδήποτε φαγητό.

  • Σάλτσα καυτερή 340γρ

    Σάλτσα καυτερή 340γρ

    Η καυτερή σάλτσα μας είναι 100% φυσικός χυμός ντομάτας σε συνδυασμό με πράσινες και κόκκινες νωπές πιπεριές Φλωρίνης. Περιέχει επίσης καυτερές πιπεριές για να δώσει την πικάντικη γεύση στο φαγητό αλλά και βότανα, όπως βασιλικό, ρίγανη και μαϊντανό.

  • Σάλτσα σπιτική 340γρ

    Σάλτσα σπιτική 340γρ

    Η σπιτική μας σάλτσα είναι ένας 100% φυσικός χυμός ντομάτας, με την προσθήκη ελάχιστου αλατιού προκειμένου να τονίζεται η γεύση της ντομάτας.