Πατέ

Τα πατέ είναι αλοιφές, που παράγονται από αποξηραμένα λαχανικά τα οποία παράγουμε στο εργαστήριό μας. Προσθέτουμε βότανα, μπαχαρικά και λάδι που δίνουν ένα προϊόν με ιδιαίτερη γεύση και άρωμα. Το τελικό προϊόν έχει ουσιαστικά τη μορφή πάστας. Δεν περιέχουν συντηρητικά ή χρωστικές.

Τρόπος χρήσης

Είναι το τέλειο συνοδευτικό τυριών, αλλαντικών, άσπρων κρεάτων αλλά και κρασιών.
Εμπλουτίζουν τη γεύση στις σάλτσες για φαγητά όπως μακαρόνια καθώς και κρέας ή θαλασσινά.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σάντουιτς, τηγανητές πατάτες αλλά και σε πράσινες σαλάτες.
Τέλος, μπορούν να καταναλωθούν με ψωμάκια ή κριτσίνια.

 • Πατέ λαχανικών 180γρ

  Πατέ λαχανικών 180γρ

  Το πατέ λαχανικών είναι ένας συνδυασμός αποξηραμένης μελιτζάνας, πιπεριάς και ντομάτας όπου υπερισχύει η μελιτζάνα. Με την προσθήκη μπαχαρικών και λαδιού δημιουργείται έναν προϊόν με πολύ απαλή γεύση και άρωμα.

 • Πατέ ντομάτας 180γρ

  Πατέ ντομάτας 180γρ

  Το πατέ λιαστής ντομάτας είναι ένα άλειμμα με έντονο άρωμα ντομάτας. Η λιαστή ντομάτα, έχοντας συμπυκνωμένη γεύση, σε συνδυασμό με το λάδι και τα μπαχαρικά δίνουν ένα τελικό προϊόν με ιδιαίτερη και έντονη γεύση.

 • Πατέ πιπεριάς καυτερό 180γρ

  Πατέ πιπεριάς καυτερό 180γρ

  Το καυτερό πατέ πιπεριάς είναι ένας συνδυασμός από πράσινες και κόκκινες καυτερές αποξηραμένες πιπεριές, αναμεμιγμένες με βότανα, μυρωδικά και λάδι, τα οποία δίνουν ένα προϊόν με καυτερή γεύση και έντονο άρωμα.

 • Πατέ πιπεριάς 180γρ

  Πατέ πιπεριάς 180γρ

  Το πατέ πιπεριάς είναι ένας συνδυασμός από πράσινες και κόκκινες αποξηραμένες πιπεριές, αναμεμιγμένες με βότανα, μυρωδικά και λάδι, τα οποία δίνουν ένα προϊόν με ελαφρώς καυτερή γεύση και έντονο άρωμα.